Sejur Maldive - Hideaway Beach Resort & Spa, cu plecare din Budapesta

Hideaway Beach Resort & Spa se află in Dhonakulhi, pe atolul Haa Alif (Thiladhunmathi Uthuruburi) din nordul insulelor Maldive, si oferă unități de cazare luxoase, tip boutique. Doar 5% din suprafața insulei este acoperită de construcții, iar restul insulei este un spațiu tropical, natural și privat. Complexul pune la dispoziție vile exclusiviste, cu majordom personal, precum și 4 restaurante. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Vilele spațioase de la Hideaway Beach Resort au piscină privată și acces direct la plajă. Proprietatea pune la dispoziție singurul port de agrement privat operațional din țară, precum și singura academie de tenis profesionist.

Centrul spa este inconjurat de grădini amenajate și include 12 suite de tratament private, o baie de aburi și un salon de coafură. Pentru oaspeții activi, există 2 piscine in aer liber, centru de agrement cu sală de sport și teren de volei pe plajă. De asemenea, proprietatea oferă diverse sporturi nautice, precum pescuit, centru de scufundări și o serie de excursii.

Restaurantul Matheefaru are vedere superbă la mare și servește preparate internaționale. Restaurantul asiatic Samsara este situat deasupra apei si oferă preparate indiene moderne. Localul Meeru Bar and Grill oferă specialități europene contemporane, precum și fructe de mare, pizza și gustări.

Hideaway Beach Resort & Spa se află la 50 de minute de zbor intern, urmat de o călătorie de 20 de minute cu barca cu motor de la Aeroportul Național Hanimaadhoo.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Hideaway Beach Resort & Spa, Male, Maldive

Verifica tarife si disponibilitate